ΣύνδεσηΕγγραφή
QRtool » BLOG
A+ R A-
07 Μαρ

4 νέες διαστάσεις ετικετών

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για να μπορείτε να τυπώνετε ακόμα περισσότερες ετικέτες με QR κωδικούς που περιέχουν τα μηνύματα σας, έχουμε προσθέσει 4 νέα ετικετόχαρτα με διαφορετικές διαστάσεις ετικετών. Πλέον μπορείτε άμεσα να τυπώσετε τους κώδικες που θα δημιουργήσετε στα παρακάτω μεγέθη:

20 Δεκ

Παρουσίαση του QRtool στο Moneyshow Αθήνας

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου παρουσίασαμε το εργαλείο QRtool.eu στο Moneyshow 2011 που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Athens.
H παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ημερίδας "Χρήσιμα εργαλεία Marketing για πωλητές ακινήτων"
02 Δεκ

Κώδικες QR & Real Estate

Οι κώδικες QR μπορούν να έχουν αποτελεσματική εφαρμογή σε διάφορους τομείς της εμπορικής δραστηριότητας. Μία από αυτές είναι η αγορά του Real Estate.
Κτηματομεσίτες, εργολάβοι, αλλά και ιδιώτες πωλητές ή εκμισθωτές ακινήτων μπορούν χρησιμοποιώντας το εργαλείο QRtool.eu να τυπώσουν κώδικες QR με παραπομπή (link) σε φωτογραφίες ή και βίντεο του διαφημιζόμενου ακινήτου που βρίσκονται σε κάποια σελίδα στο διαδίκτυο.
Έτσι οι ενδιαφερόμενοι που βλέπουν το πωλητήριο ή ενοικιαστήριο με το QR code, μπορούν να σκανάρουν τον κώδικα με το κινητό τους και να πλοηγηθούν αμέσως στη σελίδα που μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, ακόμα και βίντεο του ακινήτου.

Tip: Είναι πολύ απλό να ανεβάσετε ένα βίντεο του ακινήτου σας στο www.youtube.com ή φωτογραφίες στο picasaweb.google.com και να χρησιμοποιήσετε στο QRcode το αντίστοιχο link!
02 Δεκ

Παρουσίαση του QRtool στο Moneyshow

To Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011, παρουσιάσαμε το εργαλείο QRtool στα πλαίσια του Moneyshow 2011 στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Hyatt Θεσσαλονίκης.

Free vs Pro

Facebook Page

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ΣύνδεσηΕγγραφή

*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικό πεδίο